Böğrüeğri İlkokulu
Böğrüeğri Mahallesi No246 Tarsus/MERSİN
03246620239

VİZYON

Öğrenmeyi kendine amaç edinmiş, eğitimi sürekli kılan, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, sürekli kendini yenileyen, okuyan, araştıran, ilgi ve kabiliyeti yönünde bireyler yetiştirmek; hayata ve bir üst öğrenime hazırlayan, hazırlarken de öğrenci başarıları ve davranışlarıyla çevreye örnek teşkil edilen ve gurur duyulan bir okul olmak.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk milli eğitiminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, çevre faktörlerini dikkate alarak hazırlanan eğitim öğretim programını verimli ve etkili bir şekilde uygulamak; öğrencilerin kendilerine güvenen, yetenekleri ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim ortamı hazırlamak ve sunmak; okuma bilincini oluşturmak; sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak; eğitim ve öğretim kalitesini artırmak için varız.

NORMAL

SOBA

Servis Bilgisi

Okul servisi yoktur. Öğretmenler kendi araçlarıyla ya da belediye otobüsüyle ulaşım sağlıyorlar.

Mersin´e uzaklığı 48 km´dir. Tarsus´a uzaklığı 42 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçeye 42 km uzakta yayla köyüdür. Köy tarım ve hayvancılıkla özellikle şeftali tarımıyla uğraşmaktadır.

Okulun lojmanı vardır ve küçük bir tadilatla kullanılabilir durumdadır.